A Bocco d’Oro

A Bocco d’Oro

Mint Bocco Doro fagylatcsalád teljesen újonnan, de sok éves tapasztalattal lépünk a piacra. Egy igazán különleges, magas minőségű, változatos termékkel kívánjuk meghódítani a hazai piacot.

Azon kívül, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, fontosnak tartjuk, hogy főleg hazai alapanyagokból dolgozzunk. Törekszünk arra, hogy magyar termékeket, alapanyagokat használjuk, ezzel is segítve a hazai piacot.

Ezek figyelembevétele mellett, kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak is a legmegbízhatóbb, legnagyobb odafigyeléssel készült összetevőkkel dolgozunk.

Egy álom megvalósult

Kirschner Zoltán vagyok. 1991 óta veszek aktívan részt az élelmiszeripar szakmában, ezen belül is csak és kizárólag a fagyi pult közelében. Azóta készítem, finomítom, tökéletesítem ezt a népszerű, édes csodát.

Részt vettem rengeteg szakmai képzésen, kiállításon és szakmai versenyen, ahol kiemelkedő eredményeket értem el. Azért vagyok rettenetesen büszke a versenyeken elért eredményeimre, mert pl. az olaszországi nagy alapanyag gyártók ellen tudtam nyerni, többször is. Érdekességként jegyezném meg, hogy egy ilyen alapanyagokat gyártó olasz cégnek nagyobb a laboratóriuma, mint itt Magyarországon egy egész fagyiüzem területe.

Hiszem, hogy a mai, gyorsan változó világunkban csak és kizárólag a teljes odafigyeléssel tudjuk elérni a sikereket. Hogy ki legyenek elégítve a vásárlói igények, amik egyre magasabbak, folyamatosan fejlesztek, újítok, megtartva az eredeti ízvilágot. Ezt gondos odafigyeléssel, állandó személyes minőségellenőrzéssel lehet elérni, szinten tartani.

Fontos számomra, hogy jelen legyek a fagylaltok készítésénél, oda tudjak figyelni a legapróbb mozzanatokra is. Amit még másképpen készítek, az a receptek titkában található. Egyik ilyen titkom, hogy a gyümölcsök többféle formában kerülnek bele a fagylaltokba. Bátran állíthatom, hogy az eperfagyink a most piacon kaphatók közül a legtökéletesebb, legepresebb.

A készítési technológiákat én kísérleteztem ki, én variáltam össze az alkotó elemek minőségét, mennyiségét a tökéletes íz eléréséhez. A legmagasabb minőségű kakaót használom a csokoládé fagylalthoz, ugyanúgy, mint a meggyes fagyinkat is a legkiválóbb gyümölcsből készítem el.

Hogy a siker mindenki számára elérhető legyen, hisszük, hogy közös támogatással, egymásra való odafigyeléssel lehet a legtökéletesebben együtt dolgozni. Mi, annak érdekében, hogy a fagylaltok mindig elérhetőek és változatosak legyenek, mindent meg fogunk tenni.

Mivel mi a gyártók vagyunk, így a termékeinket főleg nagykereskedésekben lehet megtalálni. Egyéni igényeknek is szívesen eleget teszünk, ha úgy gondolja, hogy közvetlen velünk kívánja felvenni a kapcsolatot, kérjük írjon nekünk email-t!
 

A fagylalt a mi költészetünk!